تعمیر آیفون تصویری کوماکس
خدمات آیفون های تصویری کوماکس تهران
اعزام تکنسین به محل در کمترین زمان ممکن
خدمات آیفون تصویری کوماکس
شرق ، غرب و شمال تهران
کوماکس تخصوص ماست …
۰۹۱۲۷۹۹۶۴۵۰
نصب و تعمیر
انواع درب بازکن های تصویری
خدمات آیفون تصویری commax
تعمیرات تخصوصی آیفون تصویری در محل
- نصب
- تعمیر
- عیب یابی
تعمیرات آیفون تصویری کوماکس در تهران
مناطق تحت پوشش برقکاران آنلاین :
تیم برقکاران آنلاین ( برقکاران نوین آنلاین ) با به کار گیری از برقکاران مستقر در منطقه سعی بر این داشته تا زمان مراجعه
تکنسین به محل را به صورت کاملا چشم گیری کاهش دهد.
تعمیرکارآیفون تصویری شرق تهران
میدان رسالت – نارمک – میدان الغدیر -تهرانپارس (فلکه اول تا سوم) – تهران نو – فرجام – رسالت – پیروزی – نیرو هوایی – امام حسین – دماوند – نظام آباد – سبلان – دلاوران – هنگام – سراج – شمیران نو – نارمک – تکاوران – مجیدیه – سهروردی
تعمیرکارآیفون تصویری شمال تهران
شریعتی – ظفر – میرداماد – قلهک – تجریش – نیاوران – زعفرانیه – باهنر – کامرانیه – دیباجی – کاشانک – اقدسیه – قیطریه – الهیه – محمودیه – ولنجک – فرمانیه – اندرزگو – پاسداران – چیذر – قلهک – دروس – شریعتی – داراباد – بوکان – کامرانیه
تعمیرکارآیفون تصویری غرب تهران
شهرک غرب – سعادت آباد – مرزداران – اشرفی اصفهانی – پونک – صادقیه – پیامبر – باغ فیض – سیمون بولیوار – گیشا – مخبری – سردار جنگل – شاهین شمالی – جنت آباد – بلوارعدل – دریاچه چیتگر – شهرک راه آهن – تهرانسر – شهران – آیت اله کاشانی – بهنام – بلوار فردوس شرق و غرب – کوهسار شمال و جنوب
مشتریان ثابت برقکاران آنلاین
تیم برقکاران آنلاین با تجهیز و آموزش کامل کادر اجرایی خود و بالا بردن سطح کیفیتی خدمات ، همیشه سعی بر این داشته تا رضایت و اعتماد مشتری را به خود جلب کند .
》آزمایشگاه دنا و شعبات وابسته《
》بیمارستان حیوانات خانگی نیکان《
》کافه رستوران عمارت والا《
》کافه رستوران قیمه دات کام《
》بانک شهر《
》شرکت اکتیو《
》شرکتMSI《
》داروخانه دکتر شریعت پناهی《
》کارخانه و شرکت اردل《
》کافه بین المللی کریستال《
و …
تعمیرات آیفون تصویری کوماکس را باخیال راحت به تعمیرکاران برقکاران آنلاین بسپارید.
خدمات ۲۴ ساعته / بدون تعطیلی ما
یک تعهد است
سرفصل های این مقاله :
- تاریخچه کوماکس
- تشریح محصولات کوماکس
- شناخت و تشریح مدار کوماکس
- آموزش گام به گام نصب
- آموزش نحوه عیب یابی
- آموزش گام به گام تعمیر کوماکس
- پرسش و پاسخ های متداول
نمایندگی آیفون تصویری کوماکس
تاریخچه کوماکس :
در سال ۱۹۶۸ میلادی در کره جنوبی کوماکس فعالیت خود را آغاز کرد و اولین صادر کننده ایفون تصویری در کشور کره شد . در حال حاضر برند کوماکس در ۱۱۵ کشور ثبت گردیده است ، این کمپانی سعی بر جلب اعتماد مشتریان با افزایش تنوع و کیفیت محصولات خود داشته است .
در سال ۱۳۸۳ شمسی کوماکس با آیفون های تصویری کلاسیک خود وارد ایران شد ، در آن زمان این برند تنها شرکت سازنده آیفون تصویری در ایران بود .
شرکت ایران کوماکس اولین نمایندگی رسمی آیفون های تصویری کوماکس در ایران واقع در تهران بود و با آموزش کادر فنی خود،خدمات نصب آیفون تصویری کوماکس و تعمیر آیفون تصویری کوماکس را در تهران انجام می داد .
این شرکت تا تاریخ ۱۳۹۸ در ایران فعالیت داشت .
امروزه پنل های تصویری کوماکس در مدل های گوناگون شاسی پنلی ( کلاسیک و یو سی) و کدینگ اراِئه می شود .
گوشی های تصویری کوماکس نیز در مدل های مختلف چهار اینچ تا ده اینچ کلیدی و صفحه تاچ در بازار موجود می باشد .
نصب آیفون تصویری کوماکس :
سیستم آیفون های تصویری تشکیل شده از اجزاء سخت افزاری از جمله :
- پنل تصویری
- گوشی تصویری
- منبع تغذیه
- سیم ۴ یا ۸ رشته
- سوئیچر
می باشند ؛ که در ادامه کاملا این اجزاء را باز کرده و شرح میدهیم .
این اجزائ هر یک در مدار آیفون های تصویری وظیفه ای دارند .
نصب پنل آیفون تصویری کوماکس
پنل تصویری :
نقش پنل در سیستم گوشی های تصویری ارتباط جلوی درب با واحد مورد نظر و انتقال صدا و تصویر و همچنین درب بازکن می باشد .
پنل های تصویری در دو مدل شاسی زنگی و کدینگ هستند .
پنل های شاسی زنگی
به عزای هر واحد یک شاسی زنگ روی صفحه دارند که با فشردن آن شاسی ارتباط جلوی درب با واحد برقرار می شود .
این پنل ها برای ده واحد طراحی شده است و اگر تعداد واحد ها بیشتر باشد از از شاسی پنلی استفاده می شود .
شاسی پنلی فقط جهت اضافه کردن زنگ به پنل تصویری استفاده می شود و لوازم ارتباطی دیگری مثل دوربین ، بلندگو ، میکروفن و برد درب بازکن ندارد .
پنل های کدینگ
برخلاف پنل های شاسی زنگی این پنل ها دارای کیبرد دوازده دکمه هستند ، که تشکیل شده از اعداد صفر تا نه و کلید زنگ و کلید ارتباط با نگهبانی ؛ این پنل ها از سه واحد تا سیصد واحد را با یک پنل پشتیبانی می کنند و به عزای هر واحد یک کد دارند .
به طور مثال : کد ۱۰۳ ( یعنی طبقه اول ، واحد سه )
تمام این اجزاء را سوئیچر های دیکودر مدیریت می کنند .
گوشی تصویری :
در بحث گوشی آیفون تصویری کوماکس این برند بیشترین تنوع را در میان رقبای خود دارد ؛ از گوشی آنالوگ سیاه و سفید تا گوشی ده اینچ فول تاچ را در محصولات خود دارد .
از نظر کارایی گوشی های تصویری وظیفه برقراری ارتباط واحد با جلوی درب را دارد نمایش تصویر جلوی درب ساختمان و برقراری ارتباط صوتی و ارسال فرمان به ریله جهت باز شدن درب جزو وظایف گوشی های تصویری است .
از نظر فنی گوشی های تصویری در هر مارکی به دو گروه تک پنله و دو پنله تقسیم می شوند .
در ساختمان هایی که دو درب ورودی نفررو دارند باید از گوشی های تصویری دو پنله استفاده کنند ، که بتوانند هر دو پنل جلوی درب را به یک گوشی تصویری متصل کنند .
البته برای ساختمان هایی که یک درب ورودی دارند هم میشود از گوشی دو پنله استفاده کرد و مشکل به وجود نمی آید ؛ ولی در کل این گوشی برای ساختمان های دسته اول طراحی شده است .
منبع تغذیه :
همان طور که از اسم آن پیدا است منبع تغذیه یا ( پاور ) برای تغذیه و تامین ولتاژ مورد نیاز جهت راه اندازی مدار آیفون تصویری کاربرد دارد و برق (۲۲۰ ولت) را به ( ۱۲ ولت ) تبدیل میکند .
منبع تغذیه دارای چهار پین خروجی است و و ترتیب وصل کردن آن به روش زیر است :
( + ) به مثبت پنل
( – ) به منفی پنل
( ac ) به قفل
( ۱۲v) به ورودی درب بازکن پنل
البته برخی منبع تغذیه ها نیز در بازار وجود دارند که دارای دو پین خروجی هستند و روش بستن آنها به ترتیب زیر است :
( + ) به مثبت پنل و ورودی درب بازکن پنل
( – ) به منفی پنل و به قفل
سیم چهار یا هشت رشته :
برای ارتباط بین قطعات آیفون های تصویری اعم از پنل ، گوشی ، درب بازکن و منبع تغذیه در هر برندی باید از سیم تلفن ۰/۶ فویلدار در زوج های دو یا چهار زوج استفاده شود؛ البته بهتر است از سیم چهار زوج استفاده شود تا جای مانور بهتری در موارد مشکلات در سیم کشی برای تعمیرکار ها داشته باشد . ( لازم به ذکر است که زوج یعنی دو رشته و دو زوج می شود چهار رشته ).
سوئیچر :
این قطعه مغز آیفون تصویری است و وظایفی نظیر برقراری ارتباط ، ست کردن پنل با واحد ، سوئیچ کردن بین واحد ها ، تحریک رله درب بازکن ، تحریک گوشی تصویری جهت ایجاد زنگ و باقی موارد ، معمولا این قطعه به پشت پنل های تصویری چسبیده است .
البته در واحد های زیاد در باکس آیفون تصویری یا پشت گوشی های تصویری نیز ( به صورت سوئیچر تکی ) وجود دارد .
در مجتمع ها به دلیل زیاد بودن تعداد سیم ها و جا نشدن این مقدار سیم در پشت پنل ، سوئیچر را در باکس آیفون تصویری جای گذاری می کنند .
سوئیچر در دو حالت مرکزی و تکی وجود دارد .
- نحوه نصب پنل آیفون تصویری کوماکس :
مراحل نصب آیفون تصویری کوماکس :
برای نصب مدار آیفون تصویری ابتدا باید تجهیزات نصب را تهیه کنید ، این تجهیزات عبارتند از: گوشی – پنل – ترانس – کابل آیفون تصویری .
ابتدا از هر واحد کابل چهار زوج آیفون را تا محل نصب پنل آیفون تصویری بکشید ، این کار بسته به موقعیت کاری می تواند روکار با تو کار انجام شود .
داخل کارتون پنل تصویری شابلون برش وجود دارد که اندازه برش دیوار را برای نصب پنل تصویری به ما می دهد . شابلون را روی نقطه نصب قرار داده و اندازه قوطی پنل را روی دیوار مشخص کنید .( لازم به ذکر است که پنل های تک واحده در دو مدل روکار و توکار وجود دارد .)
پس از برش دیوار جهت نصب پنل تصویری قوطی نصب را روی دیوار قرار داده و به کمک گچ آن را محکم کنید .
کابل هایی که از واحد ها کشیده شده را به کمک استریپر از روکش جدا کنید در کابل آیفون تصویری چهار زوج کابل هشت رشته وجود دارد ، رشته ها به قرار زیر میباشد :
نارنجی سفید – ابی سفید – سبز سفید -قهوه ای سفید
برای وصل کردن سیم ها به پنل تصویری از وسیله ای به نام کانکتور استفاده می شود. ( این کانکنور ها در جعبه آیفون تصویری وجود دارد )
پشت پنل تصویری قطعه ای به نام سوئیچر وجود دارد .( در برخی از موارد سوئیچر را داخل باکس آیفون تصویری یا به صورت تکی پشت گوشی قرار می دهند ).
به تعداد زنگ های پنل تصویری ورودی کانکتور وجود دارد .
کانکتور های کوماکس دارای دارای چهار سیم هستند ( در بقیه برند ها تعداد سیم ها بیشتر است ولی در برند هایی نظیر سوزوکی و الدو همین تعداد است ) که وظایف این سیم ها را در ادامه باهم مرور می کنیم :
- سیم قرمز : انتقال صدا
- سیم آبی : سیم منفی
- سیم زرد : سیم مثبت
- سیم سفید : انتقال تصویر
کانکتور را طبق ترتیب رنگ بندی به سر سیم واحد می زنیم و به ورودی سویچر وصل می کنیم.
در پشت پنل تصویری یک کانکتور دو سیم ( به رنگ های قرمز + و آبی – ) وجود دارد که برق پنل از این طریق تامین می شود ، سیم های کانکتور تغزیه را به پین های ( + و – ) منبع تغذیه متصل می کنید .
دو سیم مشکی که از پنل بیرون آمده وظیفه درب باز کن را به عهده دارند که روش وصل کردن آن به ترتیب زیر است :
یکی از سیم های مشکی را مستقیم به درب بازن وصل کنید و سیم مشکی بعدی را به پین ( ۱۲ولت ) منبع تغذیه ( لازم به ذکر است که اگر منبع تغذیه شما دو پین ( + و – ) بود به سیم ( + ) وصل کنید ) و پین ( ac ) منبع تغذیه را مستقیم به قفل وصل کنید .
نکته :
اگر از قفل برقی یا کله گاوی استفاده می کنید ، سعی کنید منبع تغذیه را در نزدیکی پنل قرار دهید ؛ زیرا قفل های برقی برای مگنت بهتر به انرژی بیشتری نیاز دارند .
اگر بخواهیم این مبحث را باز تر کنیم در جریان (dc) طول مسیر باعث افت ولتاژ میشود ، این افت ولتاژ را یا با بالا بردن مقطع رفع کنید یا با جا به جایی منبع تغذیه و اگر هیچ کدام این موارد برای شما مقدور نبود از رله های ۱۲ ولت پنج پا استفاده کنید .
رله چیست : به بیان ساده رله جریان را در خود ذخیره می کند و با تحریک یا فرمان شما جریان ذخیره شده رادر مدار جاری می کند . ( در منازلی که دارای حیاط بوده و مسیر سیم کشی شما زیاد می باشد ، استفاده از رله توصیه میشود